slide3.jpg

Feesten en Partijen

Eten, drinken en feesten op een sportieve en gezellige locatie. In Harderwijk, centraal gelegen in Nederland, vindt u Bar Sportief. De locatie bij uitstek voor het vieren van uw verjaardag, huwelijksfeest, personeelsfeest, jubileum, kraamfeest… Alles is mogelijk. Sfeer, gastvrijheid en betaalbare kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan.

Bar Sportief bestaat uit een sfeervol ingerichte zaal met een bar. De zaal kan ingericht worden voor een diner voor maximaal 100 personen. Ook is het mogelijk om de zaal te voorzien van statafels en zelfs een dansvloer. De zaal biedt dan ruimte aan 150 personen.

Bar Sportief serveert verschillende dranken en hapjes. Ook kunt u gebruik maken van diverse buffetarrangementen. Bent u nog op zoek naar passende muziek of een DJ? Ook daarin kunnen wij u voorzien. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid voor uw gasten. Naast Bar Sportief ligt de sportzaal Stadsweiden. Wilt u uw feest een sportief tintje geven, dan kunt u ook de sporthal huren.

Er is veel mogelijk bij Bar Sportief. Wij denken graag met u mee om er een geslaagd feest van te maken! Neemt u contact met ons op via de contact gegevens.